REGISTRACIJA: nemokama pamoka „Susipažink su baidarių irklavimu“

Kauno sporto mokykla „Bangpūtys“ drauge su Sporto rėmimo fondu kviečia 7 – 12 metų vaikus susipažinti su baidarių irklavimo sportu. Visą rugsėjį kviesime vaikus į nemokamas valandos trukmės pažintines pamokas, kurių metu susirinkusieji sužinos apie šią vandens sporto šaką, jos ypatybes, susipažins su sportinėmis baidarėmis bei saugaus elgesio vandenyje taisyklėmis.

Užsiėmimus ves profesionalūs Kauno sporto mokyklos „Bangpūtys“ treneriai – Vytenis, Rūta ir Elena. Tuos, kurie liks neabejingi šiai vandens sporto šakai, kviesime prisijungti prie Kauno baidarių irkluotojų bendruomenės.

Registracija į pažintines pamokėles rugsėjį

Pasirinkite norimą užsiėmimo datą ir laiką*

Apie projektą

„Ateik, išbandyk, pasilik!“ – tai projektas, skirtas populiarinti baidarių ir kanojų irklavimo sporto šaką, didinti vaikų vasaros užimtumą bei skatinti jaunimo fizinį aktyvumą.

Su Sporto rėmimo fondo pagalba mokykla įsigijo tris dvivietes ir vieną keturvietę baidarę, kurios bus naudojamos ir pažintinių užsiėmimų metu. Tokiu būdu bus patenkintas poreikis išbandyti baidarių sporto šaką su draugais, vaikai jausis drąsiau dvivietėje arba keturvietėje valtyje, supras komandinio darbo svarbą.

2023 m. gegužės 15 d. – rugsėjo 28 d.  organizuojama 16 supažindinimo su baidarių irklavimu užsiėmimų ir 8 vasaros stovyklos „Aktyvūs vasaros rytai“. Visos veiklos dalyviams nemokamos.